Majka felpofozná az összes oltatlan embert, és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őket


Majka felpofozná az összes oltatlan embert, és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette őketAz ózdi gettómilliomos kedveli a szerencsejátékokat, a belvárosi Gulyás pedig szemmel láthatóan igyekezett mindent megtenni, hogy VV Majka (Majesz) otthon érezze magát, ezért biztos ami biztos alapon rögtön pörgettek is egyet rouletten, vagy ahogy Ózdon mondják: véstek egyet ‘rulin’.


A műsor struktúrája szerint ezek után következett volna a “mély beszélgetés”, bár ezt biztosra venni elég nehéz egy Való Világ győztes, TV2-celeb, popférfi esetében.


A szó kis idő múlva az oltásokra terelődött. Gulyás ekkor kérdezte meg Majkától, hogy kötelezővé tenné-e a vakcinát. Majka határozott igennel válaszolt, majd kifejtette, hogy azért nem vállalt óriásplakátokon oltásokat népszerűsítő megjelenést, mert

 

még véletlenül sem szerette volna, hogy fideszes birkának nézzék.


Gulyás ismét megkérdezte, hogy állami kényszert is alkalmazna-e az oltatlanokkal szemben, mire Majka lehülyézte és vírustagadónak nevezte a kísérleti vakcinát fel nem vevőket.

 

“Igen, és egy nagy pofont is támogatnék a sok hülyének”


-utalt Majesz’ az oltatlanokra. A 90-es évek habpartijain szocializálódott híresség még ennél is tovább ment. A telepi sztár egy ponton váratlanul azon kezdett el viccelődni, hogy saját kezűleg bántalmazná az oltás felvételét elutasítókat. - írta, a magyajelen.hu