Megfulladt a 7 éves kisfiú a Fóti úton található MOL kúton.. A mentősök 2 órán át küzdöttek az életéért


Megfulladt a 7 éves kisfiú a Fóti úton található MOL kúton.. A mentősök 2 órán át küzdöttek az életéértFelfoghatatlan tragédia történt kedden délután a IV. kerületi Fóti úton lévő MOL benzinkútnál. Egy kétségbeesett édesanya rohant be a töltőállomásra, kérve a személyzet segítségét, mert vészhelyzetben van, amin csak a mentők segíthetnek. Kiderült, hogy az autóban fekvő 7 éves kisfia nagyon rosszul van, alig kap levegőt. Az orvosi segítség pillanatok alatt megérkezett, majd a mentők majd két órán keresztül küzdöttek a kisfiú életéért... hiába.


– Szívszaggató volt nézni, ahogy a kisfiú küzd az életéért, és ahogy ebben a mentők segítik. Éppen akkor tankoltam, amikor szirénázva megérkeztek, és egy szempillantás alatt már a mentést végezték. Én annyit hallottam a nagy sürgés-forgásban, hogy a kisgyereknek mogyoróallergiája van – mondta a Blikknek megrendülten egy férfi.


A kisfiú egy, a benzinkút közelében lévő iskolába járt, itt lett rosszul, miután az osztálytársa születésnapi ünnepségét tartották. Úgy tudjuk, a születésnap fénypontjaként mindenki kapott egy szeletet abból a tortából, amelyet az ünnepelt hozott, és ami mogyorót is tartalmazott. A kisfiú megette a maga tortaszeletét, majd azonnal rosszul lett, hánynia kellett, az iskola pedig értesítette a szülőket. Ők autóba pattantak és besiettek a gyermekükért. Értesüléseink szerint a fiút az édesanyja ölben hozta ki az iskolából, majd az autóba tette.

 

Nem tudni, hová akartak hajtani, haza, netán a legközelebbi orvosi rendelőbe, annyi bizonyos: mire a benzinkúthoz értek, a kisfiú kritikus állapotba került.


A Blikk megkereste az iskola igazgatóját, ő azonban a portáson keresztül azt üzente, nem nyilatkozik.

Címlap kép: illustracio