Rusvai Miklós: " Én az oltást nem tenném kötelezővé, és az átoltottságot se tartom ördögtől valónak.."


Rusvai Miklós: " Én az oltást nem tenném kötelezővé, és az átoltottságot se tartom ördögtől valónak.."


" Remélem, nem orrol meg rám a házigazda, hogy itt osztom meg a témáról a véleményem. De szerintem, Rusvai fordulatára magyarázat lehet. A vírus változásai, evolúciós szabályok szerint viselkedik, a kötelező védőoltás hívei viszont sodródnak az evolúció tagadás felé. Szerintem egyre több tudós akar kimaradni ebből a sodrásból.

Miért? Mert a tényekhez, miszerint ott sem állt le a járvány terjedése, ahol igen magas az átoltottság, szóval ehhez hozzávesszük azt, ami a hivatalos propaganda mond, hogy viszont jóval enyhébbek a tünetek oltottként, akkor ez egy sötét evolúciós folyamatot vetít előre.

Ugyanis a vírus egy bizonyos mértékű tünetesség mellett tud legjobban terjedni. Mert, ha túl enyhe, vagy tünetmentes a fertőzés, akkor nincs az a „jó” kis köhögés, orrfolyás, stb. , amivel jól fertőzünk. Ha túl erős, akkor a beteg a betegsége miatt megszakítja a napi kapcsolatait. Ez is versenyhátrány. Versenyelőnyben a kettő között stabilizálódott mutációk vannak.

Viszont, ha tömeges, azaz nem csak a rászorulók oltásával általában enyhítjük a tüneteket, az egy evolúciós nyomás a vírusra, hogy erősödjön. Körülbelül pont annyival, amennyivel az oltással a tüneteket átlagosan enyhítjük. Az emberiség így egy spirálba kergethető. Én úgy gondolom, hogy aki az evolúciós szempontokat nem tudja feldolgozni, az arra sem méltó, hogy másoknak ez ügyben parancsolgasson. Az gyakorlatilag egy evolúció tagadó. "