Sebestyén Balázs kegyetlenül bele állt Kulcsár Edinába.. ezrek értenek egyet a szavaival


Sebestyén Balázs kegyetlenül bele állt Kulcsár Edinába.. ezrek értenek egyet a szavaival



A népszerű rádiósnak három hétig volt szerencséje együtt forgatni Kulcsár Edinával. Most elmondta a véleményét.


Sebestyén Balázsék sem tudták szó nélkül hagyni Kulcsár Edina szövevényes szerelmi életét, a Balázsék kedd reggeli adásában bizony terítékre került az elmúlt pár hét, nap történése.


Nevezetesen az, hogy Kulcsár Edina és két gyermekének apja, Csuti bejelentették, hogy válnak. Hétfőn pedig Edina azzal kürtölte tele a médiát, hogy őrülten belezúgott a rapper G.w.M.-be, nála tökéletesebb párt akkor se találna, ha 0-24-ben keresné.


Rákóczi Feri értetlenkedve állt az előtt, hogy Edinának miért kellett ennyire hamar ország-világ előtt eldicsekednie az új szerelmével, hiszen egy kezdődő párkapcsolatban még egyik fél sem vehet mérget arra, hogy holtomiglan, holtodiglan lesz a románc vége. Balázs szerint viszont nem erről volt szó, sokkal inkább arról, hogy Edina egy hazugságspirálba keveredett, amiből már muszáj volt valahogy kikeverednie.


„Nagyon sok sebből vérzik, és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész” – kezdte Balázs, aki azt is elárulta, milyen benyomás alakult ki benne Edináról, amikor három hétig együtt forgattak.


„Látva szegény Edinát....én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Méltatlan nagyon durván így befejezni valamit” – mondta Balázs élő adásban, aki szerint egy kirakatban élő közszereplőnek muszáj tisztességesen befejeznie egy házasságot.