Új intézkedés: csütörtöktől február végéig távoktatásra térnek át az általános iskola felső tagozatú osztályai és a középiskolák Lengyelországban


Új intézkedés: csütörtöktől február végéig távoktatásra térnek át az általános iskola felső tagozatú osztályai és a középiskolák LengyelországbanCsütörtöktől február végéig távoktatásra térnek át az általános iskola felsőtagozatú osztályai és a középiskolák - jelentette be Przemyslaw Czarnek lengyel oktatásügyi miniszter kedden.


Csütörtöktől február végéig távoktatásra térnek át az általános iskola felsőtagozatú osztályai és a középiskolák Lengyelországban

Lengyelországban utoljára a múlt szerdán szigorítottak a járványügyi intézkedéseken, amikor távmunkára kötelezték a közigazgatásban dolgozókat. A korábbi, december közepén hozott döntés értelmében a szolgáltatásokat egyszerre az eddiginél kevesebb beoltatlan ember veheti igénybe.

A védettségi igazolás nem kötelező érvényű. A karanténidőt keddtől kezdve hétnaposra rövidítették a koronavírus újabban terjedő változatainak rövidebb lappangási ideje miatt.