38 évesen itt hagyott minket Melinda..Jó utat neked Melinda..


38 évesen itt hagyott minket Melinda..Jó utat neked Melinda..



 “Elhunyt Csémy Melinda, 38 éves pszichológus, a Freeszfe oktatója. Ezek a száraz tények. Mögötte rengeteg kérdés, döbbenet, és hallgatás” – írja a Freeszfe Egyesület.


“Akkor kezdett el tanítani az egykori SZFE-n, amikor az egyetemfoglalás elkezdődött. Azonnal beállt sztrájkolni, sztrájktévé adásokat készített, ott volt a fórumokon, az oktatói megbeszéléseken – közénk tartozott.

Az elsők között csatlakozott a Freeszféhez, és velünk volt végig. Megszervezte azt a több pszichológusból álló hálózatot, aki segít hallgatóinknak feldolgozni azt a traumát, amiben részük volt az elmúlt egy évben.

 

Épp egy workshopot tervezett tartani arról, hogy pszichológiai szempontból mi fontos egy színésznek, hogyan kell kezelni a szerep és a színész közt húzódó megannyi érzelmi szálat.

Soha, egyetlen percig sem volt gyáva. Nagyon szerethető ember volt, tele élettel, vidámsággal, mindig nevetett” – fogalmaz az Egyesület.

“A covid óta rengeteg megbeszélésünk zoomon történik, kis téglalapokban látjuk egymást. Melinda mindig ment valahová, mindig úton volt, amikor bekapcsolódott ezekbe a megbeszélésekbe.

Jó utat, Melinda, köszönünk neked mindent!” – áll az Egyesület közleményében.