Családi dráma Csepregen, az 5 gyermekes apa felfoghatatlan dolgot művelt az egyik gyermekével


Családi dráma Csepregen, az 5 gyermekes apa felfoghatatlan dolgot művelt az egyik gyermekével


Döbbenetes családi dráma történt a Szombathelyhez közeli Csepregen. Egy 5 gyermekes családban az édesapa megölte két és fél éves gyermekét, miközben a többiek óvodában voltak. Úgy tudjuk a férfi magával is végezni akart, de nem sikerült neki. A helyszínen készült friss videót a cikkünk alján lehet megnézni.Még mindig nem temették el Damu Rolandot: a szülők nem akarják, hogy fiuk Andy Vajna közelében nyugodjon


Riasztották a rendőröket

Kedden a déli órákban Csepregen a Bartók utcába riasztották a mentőket. A helyszínre a katasztrófavédelem és a rendőrök is kiérkeztek, mivel először azt hitték, hogy szén-monoxid mérgezés történt, ezt azonban később kizárták. Egy két és fél éves kisgyerek holttestét találták meg a házban, illetve egy férfit – a kisgyerek apukáját.Lezárták az utcát

A rendőrök lezárták a Bartók utca érintett szakaszát, a helyszínen bűnügyi helyszínelők vannak, akik nyomokat rögzítetenek – írja a Vaol.hu.


Felfoghatatlan

Úgy tudjuk, a csepregi házban holtan talált 2,5 éves kisgyermeket az apa ölhette meg, ezt követően magával is végezni akart a férfi.


Túlélte az apa

Hivatalos források által meg nem erősített információink szerint az apa az öngyilkossági kísérletet túlélte, a mentők kórházba vitték. 

 

Óvodában voltak a gyerekek

A család öt gyermeke közül hárman óvodában voltak a tragédia idején, a 7-8 hónapos gyermek és az elhunyt két és fél éves fiú volt otthon az édesapjukkal. Arról nincs információ, hogy az anya hol tartózkodott ekkor.

 

Külsérelmi nyomok

Egyelőre nem tudni pontos részleteket a két és fél éves kisgyermek halálával kapcsolatban, a helyszínre igazságügyi orvosszakértő is érkezik, aki megállapítja a halál okát. Az elhunyt kisgyereken külsérelmi nyomokat találtak.