Lakás maffia csalók, Géza egy 8 hónapos kismamát vert át súlyos pénzekkel. Ilyenkor hol van a Rendőrség?


Lakás maffia csalók, Géza egy 8 hónapos kismamát vert át súlyos pénzekkel. Ilyenkor hol van a Rendőrség?


Géza az internetes világban jól ismert alak, egésznap a youtuben élő adást ad, ahol vagy verekedik, vagy fenyeget másokat, vagy valami hasonló értelmes dologgal tölti el az idejét. Ez felháborító, hogy ő vígan megél az elcsalt pénzekből, és más embereket pedig tönkre tesz. A komment mezőben, az eredeti poszt alatt, több ember jelentkezik, hogy őt is megkárosította ez az ember. Hol van a Rendőrség?!


"Kérek mimdenkit figyelmesen olvassa végig!!!! Sajnos ezt kell megelnem 8honapos várandós kismama léttemre hogy egy atveres és csalás áldozata vagyok!!!! 

Lakás maffia csalok!!!

Kerülje mindenki őket mindenki én és a férjem jóhiszeműen mentünk volna bele 1 lakasvasarlasba velük, miközben kiderult hogy olyan lakást akartak eladni amit már egyszer eladtak egy szentistvani lakosnak.

Megegyezés szerződésünk van amit nem teljesítettek így penzvisszafizetes kötelezi őket aminek mai napig nem tettek eleget. Minden nap hazigsagokat ír a nevezett hölgy Simon Beáta hogy el utalta külföldi szamlajukrol a pénzt ami természetesen nem igaz. Minden fele kommunikációt megszuntettek kivéve a messengert amin néha napját ír valami hazugsagot. Most a tettek mezejére lépünk és hatósági segítséget kérünk.

Mindenkit szeretnék figyelmeztetni, hogy ezeket nagyon messziről kerüljék el állítólag mezőkövesdi lakosok lettek!!!

Simon Géza Krisztian és Simon Beáta  nevű személyeket kerüljék tapasztalatból írom!! Sajnos ezt kell megelnem 8honapos várandós kismama léttemre hogy egy atveres és csalás áldozata vagyok ! 😟🥺 Kérek mindenkit legyen  szíves ossza meg ezt a be jegyzest"