Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei – fotó


Megszülettek Rúzsa Magdi hármasikrei – fotóRúzsa Magdi szerda este nem sokkal 8 előtt tudtatta a csodás hírt a rajongóival: megszülettek a hármasikrei.


A gyönyörű énekesnő kedd reggel adott életet három gyermekének, akik a Lujza, Keve és Zalán nevet kapták.


Az anyuka és a babák is jól vannak, nagy a boldogság.


A budapesti Honvédkórház szülészeti osztályáról jelentkezett be nemrég Rúzsa Magdi. Fantasztikus hírrel, hiszen megszülettek a várva-várt hármas ikrei – szerencsére a babák és az énekesnő is jól vannak.


„Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” – írta a gyönyörű énekesnő az Instagramon.


– Instagramon üzente Magdi, aki a kiposztolt fotó tanúsága szerint valóban jól viselte az újszülöttek világra jövetelét. Az énekesnő tavaly szeptemberben jelentette be, hogy várandós, és három csöppséget hord a szíve alatt.


A csinos énekesnő szeptember elején jelentette be, hogy várandós, ráadásul nem egy, nem kettő, hanem három babát hord a szíve alatt. Magdi azóta számos pocakos fotót osztott meg a közösségi oldalain, a gyönyörű kisamát pedig nem győzik a rajongók jó kívánságaikkal elhalmozni,írja a blikk.hu


Bár úgy volt, hogy a babák csak tavasszal jönnek világra, február 1-jén megszülettek.

 

Már a 8. hónaptól fokozott orvosi felügyeletre volt szüksége, ezért idejekorán beköltözött a kórházba. A babák (egy kislány és két kisfiú) a Lujza, Keve és Zalán neveket kapták a boldog szülőktől. Magdi pár hete ennyit írt rajongóinak, hogy mindenkit megnyugtasson:


„Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek.”


Szívből gratulálunk a szülőknek, és üdvözöljük a világban a kis jövevényeket.