Nagyon kiakadt Szebeni István : a fiatalok a letolt nadrágokkal, tehetség nélkül, nagy pofával siralmasok..


Nagyon kiakadt Szebeni István : a fiatalok a letolt nadrágokkal, tehetség nélkül, nagy pofával siralmasok..Szebeni István ismételten velős véleménnyel jelentkezett. A TV2 műsorvezetője ma arról írt közösségi oldalán, hogy a régi értékek eltűntek, a fiatal generációt pedig siralmasnak találja. Emlékei szerint annak idején a nagy nevek szerényen és tisztelettudóan viselkedtek, ennek viszont mára nyoma sincs.


Jó néhány éve – még Aktívot vezettem- a tv2 portájára besétált Presser Gábor. Akkor volt a Megasztár zsűrijében. Odament a pulthoz, és a legnagyobb szerénységgel megszólalt, idézem: Üdvözlöm, elnézést kérek a zavarásért, Presser Gábor vagyok, xy-hoz jöttem 14 órára. Sosem felejtem el. Lehet így is. Ma letolt gatyás, tehetségtelen emberek sorakoznak egymás hegyén-hátán a legnagyobb arccal, teljesítmény és tehetség nélkül. Fogalmuk sincs, hogy hol a helyük a világban, a fb, a tiktok, az insta Istenei ők. Siralmas.


– írta posztjában a híradós, aki szerint a mai fiatalokból elveszett a báj, de reméli, hogy egyszer újra kisüt a nap, a tehetség utat tör, és visszatérnek a Presser Gáborok.