Megszólalt Aurelio barátnője, így van a börtönben a szerelme


Megszólalt Aurelio barátnője, így van a börtönben a szerelme


36 nap után először kaptunk híreket az emberrablásért börtönbüntetésre ítélt valóságshow-győztesről. Aurelio barátnője a Borsnak elárulta: az internetes álhírek ellenére jól van, teljesen beilleszkedett és már a könyvét írja.


Egy olyan bejegyzés kering az interneten, amely szerint a február 16. óta börtönben lévő Aurelio Caversaccio 10 kilót fogyott és sok megpróbáltatásnak van kitéve. A poszt szerint minden nap belső-üregi motozáson is át kell esnie a kábítószeres előélete miatt.

A Bors megkereste a több mint három évre rács mögé került villasztár barátnőjét, aki cáfolta az elhangzottakat.


 „Csak velem beszél”


– Én is láttam ezeket a híreket terjedni mindenfelé – kezdte lapunknak Edit. – Bátran kijelenthetem, hogy ez közel sem igaz. Nem tudom, milyen forrásból és milyen kapcsolattartóval beszélhettek, mert én ilyet nem mondtam, az meg biztos, hogy Aurelio csak velem beszél – biztosított mindenkit arról, hogy a villahős nem fogyott le veszélyesen 10 kilót és nem tartanak neki napi rendszerességgel végbél-motozást.


– Annyit mondhatok el róla, hogy jól beilleszkedett, elfogadták a többiek. Nincsen balhé, nem veszekszik senkivel. Már javában írja a könyvét és nagyon sokat olvas. Nincs semmi probléma. Legalábbis a helyzethez képest amennyire rendben lehetnek a dolgok, annyira rendben is vannak – nyilatkozta a Borsnak Edit.


„A börtönből hasznot húzok”


– Nekem a sors most ezt a küldetést szánta – mondta korábban Aurelio. – Bemegyek a börtönbe, megírom az önéletrajzi könyvemet és ki fogom használni az elkövetkezendő három és fél évet arra, hogy jobb legyek. Ezek nem részegen kitalált történetek. Le akarom írni, hogyan jutottam a pokolból a mennybe és onnan vissza a pokolba. Remélem, hogy innen újra a mennybe mehetek – nyilatkozta februárban a Borsnak a villasztár, aki három kapcsolattartót jelölt meg; édesanyját Pumped Gabót és barátnőjét, Editet.