Mély fájdalommal szeretném közölni, hogy a Húsvétkor eltűnt Zsófit, megtalálták a Rendőrök a Dunában..


Mély fájdalommal szeretném közölni, hogy a Húsvétkor eltűnt Zsófit, megtalálták a Rendőrök a Dunában..


Nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség most megtalálta a holttestét.


A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!


Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A Ripost az eset kapcsán kereste a rendőrséget, akik annyit közöltek, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.


Nincs idegenkezűségre utaló nyom

Ez azt jelenti, hogy vagy baleset okozta a nő halálát vagy önkezűleg vetett véget az életének, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A portál azt is írja, hogy a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba.