Nagy a baj, kórházba került Jakupcsek Gabriella


Nagy a baj, kórházba került Jakupcsek GabriellaJakupcsek Gabriella évek óta tartja testsúlyát, melyet rendszeres testmozgással és időszakos méregtelenítéssel ér el.


A műsorvezető bevallotta, hogy fél az öregedéstől, nem a korosodástól, hanem inkább annak negatív következményeitől. Ezért mindent megtesz, hogy egészséges és fitt maradjon mind testileg, mind szellemileg.


Nagyon szeretek élni, és nagyon jó lenne még sokáig, jó minőségben élni...

Nem szeretnék méltatlan helyzetbe kerülni öregkoromban, és betegség, halál tudatával létezni, kiszolgáltatottá válni. Ez a legnagyobb félelmem" – vallotta be egy interjúban.Ezért hisz abban, hogy ha rendszeresen mozog és odafigyel a táplálkozásra, akkor ezek a félelmek elkerülhetővé válnak. Nem szokása a diéta és a fogyókúra, de évente legalább kétszer léböjtkúrát tart, vagy más tisztítókúrákat. Még régebben a diéta időszakában ment el lovagolni, aminek következtében balesetet szenvedett, ugyanis nem volt kellő energiája a sportoláshoz.


"Hiszek benne, hogy időnként muszáj méregteleníteni, mert szebb lesz a bőr, meg egyszerűen könnyebben létezünk utána. De ebben is mindig körültekintően kell eljárni, mert én is csináltam már butaságot. Egy léböjtkúra kellős közepén elmentem lovagolni, leestem a lóról, és kórház lett a vége" – idézi a Life.hu.