1 perce érkezett! Veszekedés után ugorhatott le a hetedikről egy 16 éves fiú – Szülei sírva ölelték gyermekük letakart holttestét


1 perce érkezett! Veszekedés után ugorhatott le a hetedikről egy 16 éves fiú – Szülei sírva ölelték gyermekük letakart holttestétSzörnyű látvány fogadta az egyik IV. kerületi lakótelepen élőket vasárnap kora délután: meghalt egy 16 éves fiú, aki kizuhant a társasház hetedik emeleti erkélyéről a budapesti Megyeri úton.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a fiú eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le az erkélyről, a rendőrség azonban az idegenkezűséget kizárta. Az egyik szomszédos épület hatodik emeletén élő nő közvetlen közelről, a saját erkélyükről nézte végig a szörnyű tragédiát. A Blikknek megrendülve emlékezett vissza a drámai pillanatokra.


– A fiú egyszer csak váratlanul leugrott, mintha egy medencébe rugaszkodott volna el. Az édesanyjával lehettek otthon, a lakásból egyértelműen veszekedés zajai szűrődtek ki előtte. Új lakónak számítanak, nagyjából két hónapja költözhettek ide. A fiú anyukája azonnal leszaladt az utcára, és szegény a sokktól össze is esett – mesélte a Blikknek megrendülve a szemtanú.A házhoz mentőhelikoptert is riasztottak, de már nem lehetett megmenteni a gyermek életét


A mentők gyorsan kiértek a helyszínre, még mentőhelikoptert is riasztottak, de a fiatalembernek semmi esélye nem volt a túlélésre. Úgy tudni, az édesapja nem volt otthon a történtek idején, őt telefonon értesítették róla. Miután az áldozatot letakarták, a szülei ráborulva zokogtak a holtteste fölött.