Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy az 5éves pici fiunk holttestét ma találták meg a Dunában.!


Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy az 5éves pici fiunk holttestét ma találták meg a Dunában.!Egy óvodás kisfiú holttestét találták meg a Dunában. Egy zacskóba volt csomagolva..


Egy gyermek holtteste került elő még előző hét csütörtökön a Dunából Felső-Bajorországban. Az elsődleges vizsgálatok eredménye szerint egy óvodás korú kisfiú holttestét találta meg egy kajakos műanyag zacskóba csomagolva. 


Az ingolstadti rendőrség nyomozócsoportot alakított az eset körülményeinek tisztázására.


A kisfiú testét, aki a vizsgálatok szerint 4 és 6 év közötti lehetett, műanyag zacskóba csomagolva találták meg a Dunában, Vohburg város közelében, csütörtökön.

 

A  kisfiú teste már jóideje a vízben lehetett, mivel már erősen bomlásnak indult, a testet felfedező kajakos sem tudta, hogy mit talált, csak a hétvégén derült ki, hogy emberi maradványokat rejt a műanyag zacskó - írja a Chronicles.


A RENDŐRSÉG TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT VISZONT JELENLEG NINCS OLYAN ELTŰNT SZEMÉLY, AKIRE A HALOTT KISFIÚ SZEMÉLYLEÍRÁSA ILLENE.


A holttestet az igazságügyi orvosszakértők vizsgálják, a hatóságok a most a halál okának kiderítésére koncentrálnak, emellett az érintett folyó és partszakaszt is tüzetesen átvizsgálták nyomok után kutatva.

forrás