Tiborcz István őszintén beszélt a családi életükről: ezért költöztek ki Spanyolországba


Tiborcz István őszintén beszélt a családi életükről: ezért költöztek ki Spanyolországba



Tiborcz István közel egy évvel ezelőtt költözött családjával Spanyolországba, ám eredetileg is úgy tervezték, csak egy évet töltenek külföldön, így visszaköltöztek Magyarországra. Az üzletember legújabb interjújában őszintén beszélt arról, azért döntöttek a költözés mellett, mert ott több minőségi időt tudott a családjával tölteni.


"Amikor eldöntöttük, hogy a gyerekekkel közösen kiköltözünk, alapvetően két okunk volt arra, hogy egy évet Spanyolországban töltsük. Először is szerettük volna, ha a gyerekek megismernek egy új kultúrát, az abban élő embereket, és mindeközben nyelvet tanulnak. Ezt a környezetváltást mindenképpen az iskolakezdés előtt szerettük volna megtenni. A gyerekeket rengeteg pozitív hatás érte, miközben spanyolul és angolul tanultak.


A másik szempont az volt, hogy ne csak azok a fejlesztéseink és projektjeink kössék le az időmet és a figyelmemet, amelyekben a cégcsoport aktuálisan érdekelt. Ez a cél is teljesült.


A kétlakiságnak köszönhetően távolabb tudtam maradni a napi menedzsmenttől, és ennek köszönhetően több lehetőségem volt távlatokban gondolkodni, és stratégiát alkotni.


Tudtam olyan magyarországi és nemzetközi projektekkel is foglalkozni, amelyek akár a korábbiaktól eltérő területeken és más piaci szegmensben vannak" - mondta Tiborcz István a Portfóliónak.


"A legnagyobb kislányom most szeptemberben már idehaza kezdi az iskolát. Hosszútávon Magyarországon képzeljük el az életünket. BDPST Group tekintetében is sok kihívás áll előttünk, emellett a feleségem vállalkozása az ODU Store is most indult el, melyet ősztől már itthonról irányítana a többi projekt mellett."