Hatalmas adósságot hagyhatott hátra Berki Krisztián. Egy nagy lufi volt az egész?A közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő Berki Krisztián vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után. 


"Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, és a sokak által irigyelt életvitele nagy része reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem" – mondta egy barát.


Egykori fővárosi lakása felújításának tízmillióra rugó költségével is adós volt, ahogy a volt párjának megítélt gyerektartás összegét sem fizette ki az izomceleb, akinek ezek mellett is akadt még restanciája. A Blikk információi szerint Krisztián édesapja segítségével igyekszik kiegyenlíteni vagy legalább csökkenteni a tartozásokat Mazsi.


"Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette" – mondta egy informátor.