Ma temetik a tragikusan fiatalon elhunyt motoros Petrát..ketté szakadt a motorja is


Ma temetik a tragikusan fiatalon elhunyt motoros Petrát..ketté szakadt a motorja is



Kicsivel kevesebb, mint egy hónap telt el azóta, hogy Lipusz Petra szörnyű motoros balesetet szenvedett Buapesten. Mivel Petra vérbeli motoros volt, a család és a barátok úgy döntöttek, hogy motoros búcsúztatót tartanak neki 2022. június 24-én a csepeli temetőben.


Sajnos még mindig nem lehet tudni, mi is történt pontosan azon a napon, amikor Petra és párja együtt motoroztak a 6-os út fővárosi szakaszán. A szemtanúk elmondása szerint Petra hirtelen fékezett majd elvesztette uralmát a Suzuki GSX-R 600-as motorkerékpáraja felett és ez végzetes, halálos kimenetelű balesethez vezetett. A feltételezések szerint túl gyorsan ment, de tapasztalt motoros volt, ezért mindenki döbbenten áll a történtek előtt.


Petra barátai és a családja méltóképpen szeretnék elbúcsúztatni a 28 éves motoros lányt, így motoros megemlékezést szerveznek.


Idézet a Facebook eseményből: 

“Kedves Rokonok, Barátok, hozzátartozók!


Mindenki aki motoros részvétet szeretne nyilvánítani, várjuk 2022.06.24-én a Szigetszentmiklósi Auchan parkolójában. (M0 mellett van rögtön, így aki messzebbről érkezik, annak is könnyen megközelíthető helyszín.)


Érkezni 12:30-től 13:30-ig bezárólag lehetséges.


13:30-kor együtt indulunk át a csepeli temető parkolójába, ahol végső búcsút veszünk tőle…


A ceremónia hivatalosan 14:15-kor kezdődik, a ceremóniamesterrel és az illetékesekkel jelenleg még egyezkedés folyik azzal kapcsolatban, hogy néhány motorral beálljunk a ceremónia helyszín közvetlen közelébe.


Mivel ez korlátozott létszámban lehetséges (ha lehetséges), így csak a közeli hozzátartozók számára tudjuk ezt biztosítani.


A többiek a temető előtti parkolóban tudnak megállni motorkerékpárjukkal.


Kérek Mindenkit, megfelelő védőfelszerelésben érkezzen, a közúti szabályokat figyelembe véve. Figyeljünk egymásra, vigyázzunk egymásra!


Köszönöm Mindenkinek!”