Tragédia, anya és 6 éves lánya fulladt meg a Mosonmagyaróvár melletti tóban


Tragédia, anya és 6 éves lánya fulladt meg a Mosonmagyaróvár melletti tóban



Egy anya és lánya fulladt meg Mosonmagyaróvárnál egy tóban. A horgászok először a nő holttestét fedezték fel, majd a kisgyerek ruháját találták meg a parton, utána kezdték el keresni a kislányt.


Ketten fulladtak vízbe

Egy anya és hatéves kislánya fulladt bele a Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, a Boglárka utcában lévő tóba a hétvégén. 


Horgászok vették észre

A 27 éves nő holttestére horgászok figyeltek fel vasárnap. A parton azonban egy gyermek ruházatát is megtalálták, így a hatóságok keresni kezdték a másik személyt is.



Megtalálták a kislányt

Nem sokkal később bukkantak a hatéves kislány holttestére



Ukrán állampolgárok voltak

Az áldozatok ukrán állampolgárok, ám Mosonmagyaróváron laktak. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, valószínűleg baleset történt.



Megfulladt egy 2 éves kislány

Múlt vasárnap a Magyar Gyermekmentő Alapítvány budapesti egysége Pilisre kapott riasztást egy kétéves, medencébe esett kislányhoz, akinek hosszadalmas küzdelem után sem tudták megmenteni az életét- közölte az alapítvány hétfőn Facebook-oldalán.


Balatonlellére is riasztották őket

Majd így folytatták bejegyzésüket: „A balatonlellei mentőnk ugyanezen a napon Balatonszárszóra vonult, ahol egy 3 éves kisfiút húztak ki a kerti medencéből, aki már lefele süllyedt a vízben. A kisfiút szerencsére még időben sikerült kimenteni”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

 

Életében először látta a Balatont

Amint arról korábban beszámoltunk, néhány hete három fiatal került bajba Balatonvilágosnál. Egyikük most látta életében először a Balatont. Örömükban estefelé bementek fürdeni. A parttól messzire úsztak, pedig azon a szakaszon gyorsan mélyül a víz. Az idő hirtelen rosszra fordult, ebből pedig baj lett. Egy szörfdeszkán úsztak be a vízbe. Dávid és Szabolcs az unokatestvérükkel, Bélával vettek részt a munkával egybekötött pihenésen. Csupán egyiküknek sikerült a vízből kijönnie. A két másik fiú megfulladt.