12 éve nincs pénz emelni a családi pótlékot, az öregségi nyugdíj minimumot..DE van pénz ....


12 éve nincs pénz emelni a családi pótlékot, az öregségi nyugdíj minimumot..DE van pénz ....



"Tavalyi hír volt, hogy  40 milliárd forintra lenne szükség a Velencei tó megmentésére, amire a kormány azt válaszolta, hogy nincs pénz.

Továbbá rengeteg mindenre nem volt pénz, ami a magyar lakosság érdekeit szolgálta volna. 12 éve nincs pénz a családipótlék emelésére, 12 éve nincs pénz az öregségi minimum nyugdíj emelésére és sorolhatnám hosszasan, hogy mire nincs pénz!

Viszont most csak a Velencei tóról fogok beszélni és arról, hogy én rengeteg elszórt pénzt találtam, pedig igazából utána sem mentem a dolognak.

2021 - ben a Velencei tóra 40 milliárd forintot kellett volna költeni és akkor talán ma nem pocsolya lenne a helyén.

...és akkor mutatom mire volt pénz!

- 2021-22 tűzijáték ára Budapesten 3,3 milliárd forint!

- Kövér László szolgálati lakásának felújítása 2,3 milliárd forint

- Vadászati kiállítás (Semjén bulija) 78 milliárd forint

- Lélegeztető gépek beszerzése Kínából (Szijjártó biznice) 300 milliárd forint

Csak ennek az 5 tételnek az összértéke 383,6 milliárd forint, amiből 10 Velencei tavat lehetett volna megmenteni, holott nekünk csak egy van, igaz, az a Világörökség része, igaz, hogy rengeteg állatfaj élőhelye, igaz, hogy rengetek ember életének szerves része, de nem számít!

Magyarországon csak a Fidesz számít, meg annak a cirka 3 millió embernek a szavazata, akik erre az embertelen csürhére szavaztak!

Egy napot, egy órát nem lehetne már kormányon hagyni őket, ti pedig békésen üldögéltek és arra vártok, hogy majd valaki jön és megoldja helyettetek ezt a problémát!

Senki nem fogja helyettünk leváltani, elzavarni ezeket a fasisztákat, csak mi tudjuk ezt megtenni!

PS: Most kaptam egy üzenetet, körülbelül 10 perccel azután, hogy feltettem a posztot. Az üzenetben lázitással vádolnak és feljelentéssel fenyegetnek! 

Amennyiben az igazság, a számok leírása lázitás, akkor vállalom!"