András kifakadt: direkt nem engedi a kormány, hogy essen az eső Békés megyében. Ezüst jodiddal gátolják, eddig 300 milliárd forintot buktam!


András kifakadt: direkt nem engedi a kormány, hogy essen az eső Békés megyében. Ezüst jodiddal gátolják, eddig 300 milliárd forintot buktam!



 "ISMÉT KIMARADUNK!

A vasárnap délutáni órákban berobbant a légkör Ausztria térségében, és 20 óra után igen intenzív csapadékgócok érték el hazánk északnyugati tájait.- írja András a közösségi oldalán 

A "menü" pontosan az, mint tegnap.

A csapadékgócok kezdetben ismét Békés, és Csongrád megye felé tartottak még 22 órakor, a Balaton is Siófok, valamint Dunaújváros térségét heves zivatarok érték el, azonban utána megismétlődött a szombati eset, Dunaújváros térségét elhagyva a csapadékgócok irányt váltottak, méghozzá úgy, hogy Békés megyét még véletlenül érjék a csapadékgócok, így a 2018-ban telepített jégkármérséklőkkel ismét elérték az illetékesek céljukat,, Békés megye, az ország éléskamrája ismét szárazon maradt, ami szintén nem véletlen, mint ahogy a tegnapi sem, az okok mögött egyértelműen politikai érdekeltségek állnak.

A cél pedig egyértelmű, további drágulások, a mesterséges, hónapok óta tartó aszály idézésével, csapatommal folyamatosan azon dolgozunk, hogy elcsípjük ezt a bandát, akik párologtatással ezüst-jodidot juttat a levegőbe, méghozzá közel háromszoros arányban, mint ami indokolt lenne, ezzel ellehetetlenítik elsősorban Békés megye gazdászait, és a kertészkedőket, ezzel természetesen újabb drágulásokkal kell számolnunk boltokban, tápboltokban, és piacokon egyaránt, és hosszútávon egészségünket is károsítják, mert az ezüst jodid ilyen mértéktelen felhasználása nem csak a vad és vízi élővilágot mérgezi, hanem az embereket, köztünk gyerekeinket is.

Kihangsúlyoznám, hogy 2018 óta IDŐJÁRÁSUNK NEM TERMÉSZETES, HANEM MANIPULÁLT, MINT EMLÍTETTEM, KIFEJEZETTEN POLITIKAI ÉRDEKELTSÉGEK ÁLLNAK A HÁTTÉRBEN!

Az elmúlt fél év fejleményeiről részletes tájékoztatót tervezek kiadni, ezt majd időben ki fogom hirdetni, hogy mikor rendelhető meg, addig pedig tovább gyűjtjük a bizonyítékokat.

Kisebb csapadék ennek ellenére előfordulhat hétfő reggelig Békés megye tájain is, de az csepp a tengerben.

Írta: Gubár András Meteorológiai szaktanácsadó" 


Mai hír : eddig 300 milliárd forintot buktak a gazdák az aszály miatt.