.

Az évszázad átverésére készül az Orbán kormány? Az RTL klub buktathatta le őket"Az évszázad átverése készülhet az Orbán kabinet. -írja a a balramagyar..Rezsicsökkentés eltörlésével kapcsolatos számok ugyanis köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.


Vagyis inkább azt mondanánk valami nagyon nem stimmel a számok körül. A felmerülő kérdésekre pedig csupán hallgatás a válasz.


A kormány nem válaszolt az RTL Klub kérdésére, hogy miért vezetik ki részlegesen az áram esetén is a rezsicsökkentést, ha Paks termelése fedezi a lakossági áramfogyasztást.


A villanyáram esetében nem lett volna szükség feltétlenül a rezsicsökkentés kivezetésére, mivel a paksi atomerőmű termel annyi olcsó áramot, ami elég a lakossági felhasználóknak


– idézi az RTL Klub Híradója a Portfolio szakértőjét.


Weinhard Attila szerint a paksi áramtermelés az elmúlt években lefedte a rezsicsökkentés keretében eladott áram mennyiséget, ha pedig a mögöttes árakat nézzük, akkor a 11,5 forint körüli nettó termelési költség mellett 12-13 forint környékén volt a nettó ára egy kilowatt áramnak a rezsicsökkentési számlákon.


A tévécsatorna megkérdezte a kormányt, hogy mit javasolnak azoknak, akik nem használnak gázt, illetve miért vezetik ki részlegesen az áram esetén is a rezsicsökkentést, ha Paks termelése fedezi a lakossági áramfogyasztást, de nem válaszoltak nekik."

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak