.

Csonka András titokban megnősült? Durva mi derült ki rólaCsonka András elárulta, miért nem klasszikus családmodellben él, ennek milyen előnyei és hátrányai vannak.


Csonka Andrást a ’90-es évek eleje óta ismeri az egész ország, a magánéletéről viszont csak keveset és ritkán beszél. 


Az színész a Sláger FM-en mesélt arról, miért egyedülálló 57 évesen, és életének mely két területe az, ahol örülne a változásnak.Csonka András magánéleteCsonka András akkor vált ismertté, amikor 1991-ben szerepet kapott a Família Kft. című sorozatban: Picit, Szép Ádám (Kárász Zénó) egyik barátját alakította. Az RTL Klub 2022 márciusában indult, A séf meg a többiek című sorozatában halszakácsot alakít. A színházba járók is imádják, az Operettszínházban és a Madách Színházban számos híres musicalben játszott, de prózai szerepekben is láthatta a közönség.


Négy lemeze jelent meg, az első 1997-ben, és hat hét alatt platinalemez lett, a harmadik, a Ding Dong pedig aranylemez. Műsorvezetőként 1998-ban a TV2 Kifutó című show-műsorában mutatkozott be, 2000-től 11 éven át az RTL Klub Reggeli magazinműsorának át egyik műsorvezetője volt, de vezette Liluval a a Szombat Esti Láz negyedik évadát is. 2021 februárjától a LifeTV Ébredj velünk! című reggeli műsorának egyik arca.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak