Ezt sosem bocsátja meg Bangó Margit Emiliónak.. EZT tette az énekes


Ezt sosem bocsátja meg Bangó Margit Emiliónak.. EZT tette az énekesTina férje az elmúlt húsz évben nagyon szoros kapcsolatot ápolt a világhírű énekesnővel, éppen ezért elképzelhetetlen, hogy ha minden rendben van közöttük, ne vegyen részt a legendás nagymama búcsúkoncertjén.


Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából egy utolsó nagykoncertre készül 2022. február 12-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol számos vendégelőadó is fellép majd, ám a koncerten közreműködők között már nem láthatjuk Emilio nevét.


A Bors szerint a művésznő unokájának férje és Bangó Margit között megromlott a viszony: a legendás énekesnőt állítólag Emilio úgy megsértette, hogy az látni sem akarja többé.


Részleteket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körülmények között nem tolerál az énekesnő. Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilió nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén