Nektek nem furcsa, hogy előbb KATA-t teszik tönkre, majd rezsit emelnek, végül a Rendőrök fizetését emelik meg?


Nektek nem furcsa, hogy előbb KATA-t teszik tönkre, majd rezsit emelnek, végül a Rendőrök fizetését emelik meg?



Egy valamire való gondolkodó ember számára ez azért elég egyértelmű. Következtetni kell egy kicsit, és gondolkodni, de azért hamar rá lehet jönni, hogy mi történik..


Az alap koncepció egészen biztos, hogy pénzhiány. Ráadásul nem kicsi, ha ilyen drasztikus módon akarnak pénzt beszedni. Soha nem volt olyan, hogy egy adónemet kivezetnek, és azt nem az adóév fordultával teszik, hanem közben. Ez már példátlan.. 


A rezsi költségekben az a leggusztustalanabb, hogy ha minden igaz, az előző év átlagát veszik alapul, és az alapján kell fizetni, ezzel kizárva annak a lehetőségét, hogy valaki spóroljon, hiszen az előző évben ha " túl fogyasztott" akkor azt most szeptembertől a számlába beépítik, tehát mindenképp pénzt kell fizessen, ráadásul nem is keveset! Hiába spórolsz jövőhónaptól, magas lehet a számla.


A Rendőrök fizeésének emelése pedig szerintem egyértelműen azért történik, hogy ne mondjanak fel tömegesen, és legyen ki fellépjen a tűntető emberek ellen, mert hogy abból az elkövetkezendő időben lesz bőven. Aki számára ez nem világos, az kicsit logikázzon.


Nektek nem furcsa, hogy csak a taxisoknak engedik, hogy kata adónembe maradjanak?! Szerintetek miért? Mert tudják, hogy olyan országos blokádot lennének képes csinálni, hogy ott megáll az egész ország.. se előre se hátra. Ettől féltek Orbán? Ettől be vagyotok tojva? Szégyelljétek magatokat! Innen látható, hogy ez egy tudatos dolog, tudták, hogy mi lesz, mekkora felháborodás, ezért is intézik úgy, hogy az nekik jó legyen.


Még egy ilyen bandát a föld nem hordott a hátán, és ezek tudnak este nyugodtan aludni, és nem kínozza őket lelkiismeret furdalás.