A képen látható emberek már bánják, hogy áprilisban még Orbánnak kampányoltak?


A képen látható emberek már bánják, hogy áprilisban még Orbánnak kampányoltak?Ők is megszenvedik azt, hogy újra Orbánék " vezetik " ezt az országot. Minden megdrágult brutálisan ez Orbánéknak azért jó, mert sokkal több az ÁFA, amit befizetnek a kereskedők.. Ha eddig 10 ezer forint volt aheti bevásárlásod, akkor 2700 forinttal járultál hozzá az ország pénzügyeihez, most azonban legalább 20 ezer forintot adsz ki ugyanazért, amiért nem rég még 10 ezret, tehát most már majdnem 6 ezer forinttal járulsz hozzá a költségvetéshez. 


Minden drágulás csak még több ÁFA-t generál, amivel még több pénzhez jut az állam. Persze, hogy jó nekik, soha nem látott mértékű bevétel lesz, de ha ez nem elég, még a KATA-t is tönkre tették, egy olyan KATA-s, akik kihasználta a havi 1 millió forintos keretet, az most 50 ezer forint helyett 380 ezer forintot kell fizessen adóba. Ez 330 ezer forinttal több. Csak egy személyről beszélünk...


Lehet tapsikolni a Fidesznek, majd amikor nem lesz mit enni, mert a rezsi elviszi, akkor is lehet dicsőíteni Orbán nagyurat.