A rák meghal, ha ezt. hét ételt fogyasztod minden áldott nap


A rák meghal, ha ezt. hét ételt fogyasztod minden áldott nap



Egy orvosi közösség azt találta, hogy a következő 7 étel leállítja a rákos sejtek továbbszaporodását, sőt, idővel kiéhezteti a tumort.


Nem kell szuper különlegességekre gondolnod, ezek az élelmiszerek a következők:


vörösbor,


kurkuma,


áfonya,


paradicsom,


étcsokoládé,


zöld tea


Egy harvardi kutatás szerint, az olasz férfiak, akik havonta négy vagy több étkezéshez főtt paradicsomot vagy paradicsomszószt fogyasztanak, 50 %-kal csökken a prosztatarák esélye.


A főtt paradicsomban felszabaduló likopin ugyanis anti-angiogén hatású szer. A C-vitaminnal ellentétben, a paradicsomban levő likopin hatóereje magas hőfokon, hőmérsékleten forralva megnő.


A curry és a kurkuma egy másik hasznos rákellenes anyagot tartalmaznak, a kurkumint, és másban is nagyon egészségesek, erős gyulladáscsökkentő szerek.


A vörösbor a híres antioxidánst, a resveratolt tartalmazza, ami köztudottan csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A resveratol megöli a baktériumokat, megakadályozza a rákos sejtek szaporodását, javítja a mentális és fizikai egészséget, javítja a sugárzás okozta sérült DNS-eket.


A japánok, kínaiak kedvence, a zöld tea is erősen véd a rák ellen. Tudósok azt találták, hogy a zöld tea hatóanyagai a leukémia növekedését nemcsak megállították, hanem vissza is fordítottál.