Borzalmas hírt közölt LL Junior, összetörtek a rajongók


Borzalmas hírt közölt LL Junior, összetörtek a rajongók



L.L Junior szakított párjával, Kinga pedig már el is költözött közös otthonukból. Próbálták megmenteni a házasságukat, de belátták, külön utakon kell folytatniuk.


] L.L Junior 2016-ban vált el előző feleségétől, Hopp Csillától, akivel két közös gyermekük született, de a kapcsolat nem állta ki az idő próbáját. A zenészre aztán hosszú idő után újra rátalált a szerelem, úgy tűnt, nagyon boldogok Kingával. A párnak egy kislánya is született, de a tönkrement kapcsolatot még Lilike sem tudta egyben tartani.

Már korábban is arról szóltak a hírek, hogy Kinga és L.L. Junior kapcsolata válságba került, de akkor még próbálkoztak azzal, hogy rendbe hozzák házasságukat, állítólag még párterápiára is jártak. Ám hiába az erőfeszítés, a szerelem véget ért.„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – vallotta be a Borsnak Junior.