.

MOST KAPTUK A HÍRT! Változás jön a boltok nyitvatartásában!Pirosbetűs ünnep jön, nemzeti ünnep, augusztus 20., és jól tudjuk, hogy ilyenkor mit csinálunk a legtöbben: nekiállunk élelmiszert vásárolni, mintha nem lenne holnap.


Most annyi van, hogy szombatra esik a nagy nap, szóval nem háromnapos a hétvége, így vélhetően pénteken nem úgy mennek majd a legtöbben, mintha egy hónapra vásárolnának, hanem mondjuk csak egy hétre… A rosszmájúságot félretéve, az alábbi lista azért fontos lehet azoknak is, akik ugyan nem szoktak rohamra indulni az üzletek ellen ünnep előtt, de hajlamosak elfelejteni megvenni ezt-azt, és ha le kell szaladni valamiért a boltba, jó tudni, hogy hol találunk majd nyitott ajtókat.


Némileg nehezíti a helyzetet, hogy a független benzinkutak egy része zárva lesz – önkéntes alapon –, tiltakozásul az ársapkás benzinár ellen. Tényleg, lehet, hogy ezúttal majd a kutaknál lesz sor, nem az élelmiszer-áruházaknál, mivel hétvégente menetrendszerűen kifogynak mostanában üzemanyagból a töltőállomások.


Augusztus 19.:


Az Aldi, Auchan, Lidl, CBA, MEtro, Penny, Spar Tesco és a többi üzletlánc boltjai is a szokásos, pénteki nyitvatartás szerint működnek.


Augusztus 20., zárva


A legtöbb üzlet zárva lesz szombaton, de van néhány kivétel. Az alábbi üzletek zárva lesznek augusztus 20-án:

Aldi

Auchan

CBA

Lidl

Metro

Penny

Príma

Spar, Interspar

Tesco

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak