Rendőrök meszelték le Curtist, azonnal nagy drogfogásra gyanakodtak, majd előkerült a teszt is..


Rendőrök meszelték le Curtist, azonnal nagy drogfogásra gyanakodtak, majd előkerült a teszt is..



A román rend őre felismerte Curtist és mivel ő is az internetről tájékozódott, elhitte, hogy nagy drogfogás van kilátásban.


"Az a baj, hogy még mindig ott tart a román hatóság, hogy egy magyar szervezésű fesztiválon az egyetlen odavezető úton minden magyar vagy székely embert igazoltat." 


Nem tudom, hogy ez magyargyűlölet-e, de engem erre enged következtetni.

"Rommá szedik a kocsit, velem drogtesztet is csináltattak, ami egyébként negatív lett, csak mondom!" - kezdte a YouTube-on szombat este 18 órától teljes terjedelmében látható beszélgetésben Curtis, aki nem tagadja, hogy eljött a pillanat, amikor ő is kijött a sodrából. 


"Egyébként az egyik rendőr biztos, hogy székely volt és meg is ismert. Akkor került elő a teszt... Egy ponton kezdtem felháborodni, vagyis elég ideges lettem. Szóvá is tettem, hogy ez biztosan azért van mert... Ekkor váltott is a csávó, hirtelen nagyon normális lett és mindjárt beszélt is magyarul. Végül még a jegyzőkönyvet is hozta, hogy lefordítja nekünk. Természetesen az került bele, hogy átnézték a kocsit, de nem találtak benne semmit és a teszt is negatív lett" - magyarázta Curtis, aki ezt az incidenst leszámítva csodálatosan érezte magát Sepsiszentgyörgyön, ahol a közönség már a legújabb dalának szövegét is vele rappelte. Sőt a kedvéért még a helyi focistadiont is kinyitotta egy ott dolgozó lelkes rajongója.