Élet- halál között lebeg a 11 éves kislány akit elütött a vonat. Kiderült, hogy az iskola mossa a kezeit, nem iskolaidőben történt...


Élet- halál között lebeg a 11 éves kislány akit elütött a vonat. Kiderült, hogy az iskola mossa a kezeit, nem iskolaidőben történt...



Továbbra is életveszélyes állapotban van az a kislány, aki vasárnap vonat elé vetette magát Gyürén. Rokonai szerint a kislányt bántalmazták az osztálytársai, és ezért próbált véget vetni az életének.


A kislányt vasárnap kora délután gázolta el a vonat, a jármű vezetője a dudálás és vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni a balesetet. Később az is kiderült, hogy a kislány a saját osztálytársai csúfolták, és ezért próbálhatott meg öngyilkosságot végrehajtani. 


Az ügyben jelenleg is zajlik a rendőri vizsgálat. Mindeközben a Szabolcs megyei hírportál úgy értesült, hogy

A KISLÁNY MÉG MINDIG ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN VAN.


A baleset következtében a gyermek súlyos koponyasérülést szenvedett és a bokája szilánkosra tört. A helyi hírlap szerint a kislánnyal állandóan ott van a nagymamája a kórházban.


Mindeközben a kislány nagyapja arról beszélt, hogy az eset után mindenki az okokat találgatta az egész faluban. A nagyapa azt állítja, hogy

NEMCSAK CSÚFOLTÁK, HANEM BÁNTALMAZTÁK IS AZ UNOKÁJÁT A DIÁKTÁRSAI.

A nagyapa – állítása szerint – ezt jelezte is az iskolában, de az intézmény semmit sem tett. A Szabolcs megyei hírportál kereste az iskolát is az eset után, de ott közölték: nem iskolaidőben történt a baleset, ezért nem nyilatkoznak.


Most, egy újabb megkeresés után már azt nyilatkozták: 

Belső vizsgálatot indítottunk az ügyben, amelyben természetesen azt is szeretnénk kideríteni, hogy valósak-e az iskolában a kislányt ért zaklatásról, bántalmazásról szóló híresztelések.