.

Hatalmas titok derült ki Berki Krisztián özvegyéről!Mazsi titkolni akarta de most kiderült!Mazsi titkolni akarta de most kiderült!


Egyre több brutális részlet lát napvilágot arról, hogy mi is történt a Berki Krisztián halála előtti hónapokban a zárt ajtók mögött.


A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt. A Bors megtudta, hogy csak a jéghegy csúcsa volt. Az izomceleb tavaly ősz óta bántalmazta szóban és fizikailag is a gyermeke édesanyját.


A kezdetekben minden rendben volt 

Krisztián már hónapokkal a halála előtt ámokfutásba kezdett, a szomszédok szem- és fültanúi voltak annak, hogy milyen rettentő gyorsasággal változik a személyisége. Az utolsó karácsonyon olyat tett, amire nincs bocsánat, és amiért a halála miatt sajnos már nem is tud elnézést kérni. 


– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt – szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint, a teraszon vigasztalhatatlanul sírt és sírt – mondta a szomszéd, aki szerint Mazsi még a szüleinek sem merte elmesélni ezt az esetet.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak