Hatalmas titok derült ki Berki Krisztián özvegyéről!Mazsi titkolni akarta de most kiderült!


Hatalmas titok derült ki Berki Krisztián özvegyéről!Mazsi titkolni akarta de most kiderült!



Mazsi titkolni akarta de most kiderült!


Egyre több brutális részlet lát napvilágot arról, hogy mi is történt a Berki Krisztián halála előtti hónapokban a zárt ajtók mögött.


A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt. A Bors megtudta, hogy csak a jéghegy csúcsa volt. Az izomceleb tavaly ősz óta bántalmazta szóban és fizikailag is a gyermeke édesanyját.


A kezdetekben minden rendben volt 

Krisztián már hónapokkal a halála előtt ámokfutásba kezdett, a szomszédok szem- és fültanúi voltak annak, hogy milyen rettentő gyorsasággal változik a személyisége. Az utolsó karácsonyon olyat tett, amire nincs bocsánat, és amiért a halála miatt sajnos már nem is tud elnézést kérni. 


– Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok – vélhetően az edzéshez használt – szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült Mazsi, de akkor sem hívott rendőrt… Kint, a teraszon vigasztalhatatlanul sírt és sírt – mondta a szomszéd, aki szerint Mazsi még a szüleinek sem merte elmesélni ezt az esetet.