Herceg Erika besokallt, kilép az X Faktorból.. Durva, ami kiderült


Herceg Erika besokallt, kilép az X Faktorból.. Durva, ami kiderült



Dallos Bogi és Csobot Adél után Herceg Erika érkezett női mentorként az X-faktorba, aki Ukrajnában és Oroszországban is nagy sztárnak számít. Az énekesnőről megoszlanak a vélemények a közösségi médiában: vannak, akik imádják Erikát az őszintesége és a vagánysága miatt, mások szerint azonban semmi keresnivalója a mentorszékben.


A legtöbben azután akadtak ki rá, mikor a válogató elején összebalhézott a többi mentorral. Ennek az okát egyébként sokan nem is értik, Erika ugyanis egyik pillanatról a másikba sértődött meg és ment neki mentortársainak. Végül a vita odáig fajult, hogy az énekesnő kiviharzott a stúdióból, majd miután visszatért, a versenyzőkön vezette le a dühét.


Múlt hét vasárnap láthattuk az X-faktor 11. évadának utolsó válogató adását, aminek a végén belenézhettünk a Táborba. Úgy látszik, Herceg Erikának megint el fog gurulni a gyógyszere, mert megint meg fog sértődni. A Táborban ugyanis a mentorok versenyezni fognak a versenyzőkért, mivel már nincsenek külön csapatok.


Ez az "aki kapja, marja"-módszer nagyon sok vitát és feszültséget fog okozni a műsorban, és Herceg Erika sem fogja sokáig bírni a dolgot. Az alábbi reklámvideóban láthatjuk, hogy majdhogynem a sírásig sértődik, mikor mentortársai leszavazzák őt, és még egy erős kijelentés is el fogja hagyni a száját:


„Befejeztem ezt az egész műsort!”