Hónapok óta szeretőt tartott Mazsi, Zoltánnal már régóta együtt vannak - kitálalt egy közeli barát


Hónapok óta szeretőt tartott Mazsi, Zoltánnal már régóta együtt vannak - kitálalt egy közeli barát



A május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián felesége az elmúlt hónapokban tizenegy hónapos kislányával együtt igyekezett továbblépni a gyászon, és új életet kezdeni.


– Aki tényleg, komolyan gyászol, az nem nyaralgat Balin, vagy utána Siófokon, ahol egyébként egy pasival volt, nem jár-kel rihegve-röhögve ide-oda, nem flörtölget egy buliban valami tévéssel, és nem megy el táncikálni a tévébe – fogalmazott Júlia asszony, Berki Krisztián édesanyja.


Nem először fordul elő, hogy Berki Krisztián özvegyét össze akarják boronálni valakivel. Legutóbb akkor indultak el a találgatások, amikor egy rendezvényen jelent meg Nádai Anikó exe, Kovács Dániel Richárd oldalán. Noha sokan már akkor szóvá tették, hogy hamar véget ért a gyászidőszak, Mazsi egyik ismerőse akkor tisztázta: a férfi csak barátként és támaszként van jelen, nem olyan szerepben, ahogy azt a kommentelők sejteni vélték.


A Blikknek egy Mazsihoz közel álló informátor azt is elárulta, hogy a férfit Zoltánnak hívják, és való igaz, hogy már Balin, valamint a Balatonon is együtt nyaraltak.


Vidéken él, és sikeres üzletember, van egy jól menő vállalkozása. Már korábban is ismerték egymást Mazsival a közös barátaiknak köszönhetően. Hónapok óta együtt vannak, Zoltán rengeteget segített neki a gyászban és az újrakezdésben. Jól megértik egymást, hiszen egy korábbi kapcsolatából neki is van egy kislánya –

 árulta el Mazsi ismerőse, aki arról is beszélt, a fiatal vállalkozónak korábban több ismert hölgyhöz is volt köze.


Bár talán korainak tűnhet Berki Mazsi új kapcsolata, a fiatal édesanya többször elmondta, nem szeretne a múlton rágódni, csak a jövőbe tekint a kislánya és saját maga érdekében.