Idős milliárdoshoz ment feleségül a fiatal szőke bombázó.. A férfi halálakor a végrendeletet meglátva őrjöngeni kezdett a nő


Idős milliárdoshoz ment feleségül a fiatal szőke bombázó.. A férfi halálakor a végrendeletet meglátva őrjöngeni kezdett a nő



Amikor hozzáment a 25 évvel idősebb férfihoz, sokan pletykálni kezdtek a háta mögött, de ő csak évekkel később értette meg, hogy miért tettek így az emberek, amikor a férje meghalt. A milliomos férfi semmi pénzt nem hagyott az özvegyére!


A pénz az ember életében sokszor játszik központi szerepet, azonban, van, amikor az egész világ a körül forog, és az ember legnagyobb (m)értéke az, hogy mennyi pénze van. Sok családban szült a pénz már olyan vitát, ami akár váláshoz is vezetett.



Egy milliomos egyszer úgy döntött, hogy olyan életet szeretne élni, ami nem a pénz fontosságáról szól.


Marcel Amphoux egy remete életet élő, különc gazda földtulajdonos volt, a francia alpesi Puy-Saint-Pierre faluban élt. Annak ellenére, hogy tetemes gazdasága és vagyona volt, szívesebben időzött távol a nagyváros nyüzsgésétől, a Puy-Saint-Pierre-hez közeli lejtőkön, a délkelet-franciaországi Serre-Chevalier legnagyobb síterepe közelében.



A csodálatos párizsi nőnek, Sandrine Devillard-nak négy vállalkozása volt, többek közt egy jól menő ingatlanügynökséget irányított. A szőke, ápolt, mindig jól öltözött nő hozzászokott a pazar életmódhoz.




Marcel Amphoux

Sandrine először azzal a céllal találkozott a férfival, hogy megvásárolja az egyik területét, ahol csodálatos, és jól jövedelmező turistaparadicsomot hozhatott volna létre. A férfi azonban nem volt hajlandó eladni a földet.


A nő ekkor azt eszelte ki, hogy elhívja randizni a férfit, elcsábítja, és akkor idővel az övé lesz a föld és a vagyon. A terv sikerült is, a 42 éves szőke nő hamar elrabolta a 67 éves férfi szívét, és nem sokkal később, 2011 szeptemberében össze is házasodtak.



Az esküvő után a falu pletykálni kezdett, hogy a szőke nő csak Amphoux vagyonát akarja. A nászútjuk Párizsban volt, ahonnan a férfi sokkal hamarabb hazatért, ráadásul egyedül, arra hivatkozott, hogy nem tetszett neki a nyüzsgő város.


A fiatal nő egy videóklipet adott ki, hogy bebizonyítsa mennyire szereti a férjét, aki bár alapjában véve sok mindenben különbözik tőle, mégis összetartoznak. Sandrien nagyrészt Párizsban tartózkodott, de amikor csak tudta, meglátogatta a férjét, így sok időt töltöttek együtt.



“”Marcel egy középkori ember. Én egy igazi párizsi vagyok. Még mindig ott élek. De amilyen gyakran csak tehetem, meglátogatom a férjemet” – nyilatkozta a felesége.



Marcel azonban egy kicsit másképp gondolta a dolgokat, egy helyi lapnak arról beszélt, hogy nagyon rég nem látta már a feleségét, és nem is hallott róla. A férfi 2012 őszén autóbalesetet szenvedett, a sűrű köd és eső miatt az autója lesodródott az útról, és sajnos már nem lehetett megmenteni az életét.


Az “Alpok remetéjének” temetésére az egész falu, mintegy 500 ember gyűlt össze. Az ünnepélyes eseményen jelen volt az elbűvölő özvegy is, aki 25 évvel fiatalabb volt elhunyt férjénél.


Devillard koromfekete ruhát öltött a temetésre, és állítólag Amphoux sírjába vetette magát, hogy ezzel bizonyítsa szerelmét halott férje iránt. A helyiek azonban továbbra is szidalmakat zúdítottak a párizsi hölgyre.


Sandrine Devillard azt gondolta, hogy az esküvő után ő örökli a férfi vagyonát, azonban előkerült a férfi végrendelete, amelyben tisztán leírta, hogy feleségére semmit sem hagy. A férfi a végrendeletében világossá tette, hogy azt szeretné, ha a pénze egy női unokatestvérére szállna, a kunyhókat pedig a jelenlegi bérlőkre hagyná. Úgy tűnik, a gazdag remete egyáltalán nem volt naiv, hiszen egy fillért sem hagyott gyönyörű, fiatal feleségére.