Károly király lemond a trónról... Itt a bizonyíték


Károly király lemond a trónról... Itt a bizonyíték



Nostradamus azt jósolta, hogy Károly király lemond a trónról


A Michel de Nostredame néven ismert asztrológus, más néven Nostradamus , láthatóan azt jósolta, hogy Károly király uralkodása rövid és édes lesz. Felmerült az is, hogy legfiatalabb fia, Harry herceg veheti át a trónt. 


Mario Reading, a Nostradamus egyik szerzője és vezető szakértője azt javasolta, hogy a látnok 1555-ben írt rejtélyes verseiben megjósolja a királynő halálának pontos évét. 


Reading Nostradamus verseiről írt, és ezt írta: „A preambulum az, hogy II. Erzsébet királynő 2022 körül, kilencvenhat éves korában meghal, öt évvel kevesebb, mint édesanyja életkora.” 


Reading szerint, amikor Nostradamus megemlítette a „szigetek királya” szavakat egyik versében, az asztrológus arra a tényre utal, hogy a Nemzetközösség nagy része III. Károly király uralkodása alatt el fog szakadni. 


Azt is állította: „Károly herceg hetvennégy éves lesz 2022-ben, amikor átveszi a trónt, de a brit lakosság egy bizonyos hányadának ellenérzései továbbra is fennállnak Dian, a walesi hercegnőtől való válása után. .” 


 Reading szerint Károly király életkora miatt kénytelen lesz lemondani a trónról, és ezt követően egy bizonyos valaki veszi át a trónt, akiről sosem akartak a trónra. 


Jóslat: Harry herceg veszi át az irányítást 


Reading azt mondta: „Ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg, aki azt várta volna, hogy apja utódja lesz, már nincs a képen?” A szerző megemlítette, hogy ha Vilmos herceg nem veszi át az irányítást, akkor alapesetben Harry herceg lesz a király.