Kegyetlenül kiosztotta egy nyugdíjas nő a nagyképűsködő gazdag Gáspár Evelint..


Kegyetlenül kiosztotta egy nyugdíjas nő a nagyképűsködő gazdag Gáspár Evelint..


Természetesen még nem vette le azt a bikinis fotót az Instagram-oldaláról Gáspár Evelin, ami alatt szabályos kommentháború tört ki.


Győzike lánya és a párja egy török luxushotelből jelentkeztek be, de a celeb ismét hegyibeszéd stílusú kommenteket kapott.


„A sok kritikus, megmondóember csinálja utánam, mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Először is gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, lóg a bőröm”


– reagált Gáspár Evelin a gúnyos hozzászólásokra.


Hozzátette, hogy ha zavarja a követőit a lógó bőre, akkor dobjanak össze neki egy plasztikai műtétre.


Ahogyan szinte mindenki tudja, néha előkerülnek a nyugdíjasok, akik szeretik kioktatni az internet népét, a sztárokat meg főleg. Ezért is zakatol továbbra is megrendíthetetlen népszerűséggel az „idős emberek fenyegető aurával” nevű Facebook-csoport, ahová az ő kommentjeik kerülnek be.



Gáspár Evelin ugyebár megemlítette, hogy a mostani alakja rengeteg időbe és energiába került. Erre megjelent egy idős ember, aki szerint ezt másképp is el lehet érni.


A csoportban még sokszor előkerülnek azok a hozzászólások, amiben fitnesz helyett kapálni küldik a celebeket. (Természetesen attól is lehet fogyni, mivel mozgás.)