Mazsi szeretője miatt halhatott meg Berki Krisztián - durva amik kiderültek


Mazsi szeretője miatt halhatott meg Berki Krisztián - durva amik kiderültekNem is Mazsi küldte el otthonról Krisztiánt?

Az elhunyt celebhez közel álló barát szerint a szétköltözést nem is Mazsi kezdeményezte, hanem Krisztián:


Nekem elmondta, azért, mert úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja


– monda el Krisztián barátja.


A dolog miatt Berki Krisztián depressziós lett, volt, hogy napokig ki sem tette a lábát a lakásából. Sajnos, ekkor már egyre többször került a pohár is a kezébe. Krisztián barátja ugyan nem biztos benne, hogy a férfi, akivel Mazsi még Krisztián életében együtt lehetett, ugyanaz a személy-e, mint akivel az özvegy mostanában randizik, ám annyit elmondott, hogy a nő állítása, miszerint Berki halála napján randizni készültek, csak mese, „de sajnos nincs itt a másik fél, hogy elmondhassa saját igazát”.


Krisztián barátja szerint Mazsi oldala ferdít a valóságon, és a celeb édesanyjának volt igaza

„Renáta (vagyis Mazsi) még a szakítás után sem hagyta őt békén, mert a pénze persze, kellett neki. Állandóan ment, üvöltözött, követelőzött, ennek sok fültanúja volt" – emlékezett vissza a barát, majd hozzátette: „Azt gondolom, Krisztián édesanyja lerántotta a leplet a menyéről.


Aki ismeri, tudja, hogy Júlia leírása pontos. Én is úgy láttam, hogy Renáta nem a háziasszonyok gyöngye, és nemhogy főzött volna, egy kenyeret nem kent meg az urának soha” – fakadt ki indulatosan Krisztián barátja a Story Magazinnak.


Berki Krisztián barátja szerint Mazsi nagyon hamar elfelejtette, hogy milyen boldog is volt, amikor a celeb egyáltalán szóba ált vele, és hamar hozzászokott a jó élethez, a jómódú barátokhoz. Végül kimondta: „Szerintem ő tesz a gyászra” . Hozzátette: csak azt sajnálja, hogy neki kell megvédenie Krisztiánt.