Miközben második gyermekét hozta világra Mónika, lánya és férje meghalt a szerencsi balesetben


Miközben második gyermekét hozta világra Mónika, lánya és férje meghalt a szerencsi balesetben



Kamasz lányát és férjét is elveszítette, majd órákkal később császármetszéssel hozta világra második gyermekét Mónika. Férje és 13 éves lánya szerda este Szerencs közelében szörnyethalt, miután autójuk frontálisan ütközött egy másik autóval. A balesetben öten haltak meg.


Frontális ütközés

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, kedd este két személygépkocsi ütközött össze frontálisan a 37-es számú főúton, Miskolc és Szerencs között. A balesetben öten meghaltak. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 46 éves szerencsi férfi a megengedett sebességet jelentősen túllépve, áttért a szemközti sávba, és ott az Audijával neki ütközött egy másik Audinak, amiben négyen ültek.


Így nézett ki az egyik autó az ütközés után


A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!


Öten haltak meg

A rendőrségi közlemény szerint a balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.


Miskolcról mentek haza

A 37 esztendős R. Attila, a 13 éves kislánya, Noémi, a 37 éves Margaréta és az ő fia, a 19 esztendős Krisztián szerda este kilenc körül Miskolcról tartottak Szerencs felé.