Norbi: Bízni kell a miniszterelnökben, mert Brüsszel a hibás nem ez az áldott jó ember


Norbi: Bízni kell a miniszterelnökben, mert Brüsszel a hibás nem ez az áldott jó ember



Schobert Norbi csütörtökön vezetés közben jelentkezett be az Instagramon, hogy megossza a gondolatait a jelenlegi gazdasági helyzetről.


Kőkemény döntéseket kell meghozni. Olyan döntéseket, amiket nem hoztam még soha életem során, mert a világ nem volt olyan, hogy döntésekre kényszerítsen, tudjátok? Most egy gazdasági válság van, nem világválság. Európai válság, nem magyar. Azt kell tudni erről a gazdasági válságról, hogy energiaválság. Ezzel sok újat nem mondtam. Megfogadtam az elmúlt egy évben, hogy majd lazítok, kiengedek, és nem fogok sokat melózni, küzdeni. Nem tudok lazítani, mert éjszaka is jár az agyam.


Saját vállalkozása mellett a kis- és középvállalkozók nehézségeiről beszélt, de mint mondta, már a plázákat, az éttermeket és a világmárkák üzleteit is elérte a válság.


Megjöttek a rezsiszámlák. Ilyenkor mindenki nekifeszül a kormánynak meg a miniszterelnöknek. Hát, én ezt nem fogom megtenni. Nem vagyok a barátja, sőt, még a kegyeltje sem vagyok, egyszerűen dolgozom velük és másokkal is az egészségért

– fogalmazott, hozzátéve: ezt a munkát immár harminc űzi. Próbál a boltjaiért felelni, de így is sorra zárnak be az üzletek, mert nem tudják kifizetni a rezsit.