.

Nostradamus szerint 2023-ban olyan dolog következik, amitől eddig tartottunkMichel de Nostradame próféta, akit Nostradamusként is azonosítottak, híres filozófus, aki szinte pontos előrejelzéseiről ismert. Több mint 450 évvel ezelőtt megjelent, széles körben olvasott Les Prophéties című könyvében a francia ezernyi jóslatot fogalmazott meg a jövőre vonatkozóan, és Hitler felemelkedését, JFK lelövését és a szeptember 11-i merényleteket jósolta.


Előrejelzése szerint az Oroszország és Ukrajna között kibontakozó konfliktus jövőre, 2023-ban félelmetes „nagy háborút” idézhet elő. 


Nagy Háború


Nostradamus ezt írja írásaiban : „Hét hónapja a Nagy Háború, emberek haltak meg a gonoszságtól. – Rouen, Evreux nem esik a király kezébe. Ez a jóslat csak egy nagyobb 3. világháborús konfliktusra vezethet, amely a jövő évben felmerülő ukrajnai gondokból fakad. 


Bár úgy tűnhet, hogy a konfliktus elmúlik, de az országok, köztük Amerika és Oroszország rémisztő nukleáris arzenálja miatt jobb óvatosnak maradni. 


De Nostradamus több jóslatot is megfogalmazott, amelyek túlságosan ijesztőnek tűnnek. 


Égi tűz


A filozófus egy "égi tüzet is megjósolt a királyi építményen". A Bibliában az ítéletnap vagy az „idõk vége” mindig a tüzet emlegette, mint a világ végének kulcstényezõjét. A jóslat azonban azt sugallja, hogy a civilizáció hamvaiból egy új világrend fog kialakulni.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak