Rajong az internet Erzsébet unokájáért, aki ugyanúgy néz ki, mint a gyászoló Vilmos Diana temetésén..


Rajong az internet Erzsébet unokájáért, aki ugyanúgy néz ki, mint a gyászoló Vilmos Diana temetésén..



II. Erzsébet királynő unokái tegnap vettek részt a királynő virrasztásán, ahol néha csendben, fejet leszegezve tisztelegtek a brit uralkodó előtt. A Westminster Hallban felállított ravatalt állták körbe, és 15 percig adóztak Erzsébet előtt.


Azok, akik tegnap este ott voltak a Westminster Hallban, végignézhették ahogy II. Erzsébet unokái leróják tiszteletüket a királynő előtt, egy 15 perces virrasztáson. Az unokák között ott volt James, Severn vikomtja is, aki bátran kiállt unokatestvérei mellé a 15 perces virrasztás idejére.



A 14 éves fiú lehajtott fejjel állt, miközben a meghatódott gyászolók elhaladtak mellette, hogy leróják kegyeletüket lássák nagymamája, II Erzsébet királynő koporsója előtt.


“Nem tudom nem észrevenni, hogy Edward herceg 14 éves fia, James kísértetiesen hasonlít Vilmos hercegre Diana hercegnő temetésén” – írta valaki a Twitteren.



“A királynő legfiatalabb unokája, James, Severn vikomt, Harryre emlékeztet Diana halálakor” – írta egy másik hozzászóló, bár a legtöbben Vilmossal hasonlították össze a 14 éves Jamest.



“A fiatal James, Severn vikomt annyira hasonlít Vilmos hercegre, amikor hasonló korú volt, és nyilvánosan annyi fájdalmat kellett átélnie, olyan bátor fiatalember” – fűzte hozzá egy harmadik felhasználó.


“Áldott legyen az összes királyi unoka, különösen a Wessex gyerekek: olyan fiatalok és nem sokat vannak reflektorfényben, remélem, valaki megölelte őket utána” – írta egy másik.


James, aki Eduárd és Sophie Wessex fia, egy évvel fiatalabb, mint Vilmos és Harry, akkor, amikor elvesztették édesanyjukat. Az akkor 12 és 15 éves Vilmos és Harry herceg egymás mellett álltak, amikor édesanyjuk, Diana hercegné koporsóját követték a temetésén.