Szélsebesen gazdagodik Várkonyi Andrea.. ezt nézzék mekkora vagyont szerzett amióta Lölő a férje


Szélsebesen gazdagodik Várkonyi Andrea.. ezt nézzék mekkora vagyont szerzett amióta Lölő a férje



Egy évvel ezelőtt ment feleségül az Alcsúti Arborétumban Mészáros Lőrinchez Várkonyi Andrea.


A televíziós férje mellett nemcsak a boldogságot találta meg, hanem az ország egyik legbefolyásosabb üzletasszonya is lett. A Tények egykoiri műsorvezetője még Mészárossal való megismerkedése előtt belekóstolt az üzleti életbe, szüleivel közös egészségügyi szolgáltató cége máig jól prosperál, múlt évben is 2,7 millió forint nyereséget termelt. A nagy sikerek azonban egyértelműen a milliárdos üzletemberrel való megismerkedése után köszöntöttek be az életébe. Reklámcége, a 2020-ban alapított Whitedog Média Kft. valósággal szárnyal. 


Már az első négy hónapban 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt ért el, amelyből többségi tulajdonosként Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott. Bár az mfor.hu cikke szerint a cégnek jóformán csak Mészáros ad megbízást, így is szépen halad előre, hiszen Várkonyi idén már 300millió forintos osztalékot vehetett ki.


Andrea emellett kurátorként is tevékenykedik az Alapítvány az innovatív oktatásért nevezetű szervezetben. Tavaly nyáron pedig férjével közös céget is alapítottak, a saját tulajdonú ingatlanok adásvételével és bérbeadásával foglalkozó Ekho Belvedere Kft.-t, amely az interneten elérhető Opten nyilvántartása szerint veszteséges. Aggodalomra azért nincs ok, A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány becslései szerint a listavezető Mészáros Lőrinc vagyona így is növekedett az elmúlt évben 455 milliárdról 480 milliárd forintra.