Várkonyi Andrea : egy éve nászút az élete, teljesen kivirult a házasságban. Boldog, elégedett és szerelmes, de...


Várkonyi Andrea : egy éve nászút az élete, teljesen kivirult a házasságban. Boldog, elégedett és szerelmes, de...



Boldog, szerelmes és elégedett az életével Várkonyi Andrea, aki most ünnepli első házassági évfordulóját az ország leggazdagabb emberével. A TV2 volt műsorvezetője pár napja úgy fogalmazott, szerelemben, szeretetben élnek, és a férje meglepetéssel készül az első házassági évfordulójukra. Azt kérte nejétől, hogy tegye magát szabaddá arra a hétvégére. Andrea azt is hozzátette, hogy Lőrinc korábban nem igazán tudott titkot tartani, de mára belejött, és biztos, hogy csak az évfordulón derül ki, mire készül a férje. A házasságuk egyik titka, hogy a mai napig rendszeresen randevúznak, gyakran utaznak, felejthetetlen élményekkel lepik meg egymást – írja a Story magazin.



Az elmúlt évben az egykori műsorvezető élete sok tekintetben megváltozott: szűntek meg régi barátságok, de születtek újak is, megváltozott a munkája, valamint ott voltak a két új otthon (a budai és a felcsúti) berendezésével járó teendők.


Mint a sztármagazin megjegyzi, bármennyire is szép és izgalmas életet él, Várkonyi Andrea ezt nem kürtöli szét. Esküvője óta ritkán posztol a közösségi oldalakra, akkor is inkább a munkájáról, jótékonysági eseményekről.