A képen Szita Bence testvére.. Bencével együtt haltam meg én is.. nemrég édesapám is meghalt..


A képen Szita Bence testvére.. Bencével együtt haltam meg én is.. nemrég édesapám is meghalt..



A fényképen Magyarország egyik legcsodálatosabb lánya, hazánk egyik, ha nem éppen a legerősebb embere! A gyönyörű ifjú hölgyet Gyöngyi Lillának hívják, Ő az éppen ma 10 éve bestiális módon megölt kisfiúnak, Szita Bencének a testvére. Meg hosszú évek óta a Barátom. Sokszor találkoztunk, én ilyenkor virágot vittem, Ő hatalmas öleléssel várt. 

Mesélt, meséltem. Azt hiszem, hogy a Lilla nevében is mondhatom, írhatom: hihetetlenül szoros kapcsolat a miénk. 

A lány életének ma van az egyik legszomorúbb napja, a tragikus döbbenet évfordulója. Közös megegyezésünk alapján felvettük az egyik beszélgetésünket azért, hogy lássátok: a pokol mélyéről is van talpraállás!

Holnap ebből a szavakkal alig leírhatóan erős beszélgetésből láthattok részleteket a Heti Naplóban, utána pedig vágatlanul is feltöltök mindent, a legelsőtől a legutolsó képkockáig!

Lilla gondolatai bűnről és bűnhődésről, halálról és megbocsájtásról, a soha nem múló fájdalomról és lelkének erejéről. 

Közös vágyunk pedig az, hogy aki majd megnézi a beszélgetést, sokkal, de sokkal erősebb lesz, mert rájön, hogy milyen gyönyörű is az élet! Gyönyörű, mert egyedi és megismételhetetlen! 

Szita Bencét halálában ismerte meg Magyarország, a tragédia után lett szimbólum a neve. Most megismerhetitek a cserfes kisfiút, a szerető testvért; s az esemény kronológiáját! A döbbenetét, amelynek sosem szabadott volna megtörténnie!

Lilla❤️

Írhatnék hosszan is, mégis, egészen rövid leszek! Sok erőt remélek Neked mára, s jöjjön számodra a nyilvános üzenetem, amely nem maradhat el:

Nagyon de nagyon SZERETLEK, Büszkeségem, Példaképem❤️

Barátod: Tvrtko