Borzalmasan hideg tél vár ránk! ITT A NAGY 4 HÓNAPOS előrejelezés: NOVEMBERRE, DECEMBERRE, JANUÁRRA, FEBRUÁRRA!


Borzalmasan hideg tél vár ránk! ITT A NAGY 4 HÓNAPOS előrejelezés: NOVEMBERRE, DECEMBERRE, JANUÁRRA, FEBRUÁRRA!



A HIRTELEN FAGY MÉG NOVEMBERBEN MEGÉRKEZIK: 


A numerológus szerint a nagy fagy november végén érkezik, és eltart december 30-ig. A december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz, 6-án, 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is. 


VIHAR ÉS FAGY, MÉG KARÁCSONYKOR IS: Ezután készüljünk a legrosszabbra! Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra.


December 17-én sok hó esik. December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk. 


JANUÁRBAN JELENTŐS HÓESÉS: Január 1-én és 2-án tiszta lesz az ég, 3-tól 5-ig fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami az egész hónapban kitart. Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk. 


FEBRUÁRBAN TOVÁBBI KEMÉNY HAVAZÁSOKRA.