Kitagadták a szülei Delhusa Ghjon 44 évvel fiatalabb párját ...


Kitagadták a szülei Delhusa Ghjon 44 évvel fiatalabb párját ...



Delhusa Gjon tíz éve alkot egy párt a nála 44 évvel fiatalabb Fannival, akit 2020 nyarán jegyzett el. A nagy korkülönbség miatt eleinte sokat bántották őket, nem jósoltak nekik nagy jövőt. 

A lányt még a szülei is kitagadták, amikor elárulta nekik otthon, ki az új párja. Azóta szerencsére mindenki megenyhült, hiszen messziről látszik, az énekes-zenész és szerelme boldogabbak nem is lehetnének együtt. Delhusa Gjon és fiatal párjaA 69 éves Delhusa Gjon az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, párjával, Fannival olyannyira nem törődnek a különféle évfordulókkal, hogy csak véletlenül vették észre, hogy ez immár a tizedik évük együtt. Beszélgettek róla egy kicsit, majd élték tovább szeretetben a mindennapjaikat. 


A műsorvezetők rákérdeztek, a hétköznapokban kifejezik-e valamiképpen az összetartozásukat.- Azt mindig, ahhoz nem kell évszám, nem kell jubileum, udvariasság kell hozzá, kölcsönös, marha nagy tisztelet, konfliktusmegoldó készség - kezdte Delhusa Gjon, majd elárulta, Fanninak ő tanította meg, hogyan oldja meg a konfliktusokat. - Nem szabad feladni, rögtön azon gondolkodni, hogy mekkora vita ez, hanem gyorsan fogjuk ki a szelet a vitorlából, mert egymásra rakódik. 


Delhusa Gjon azt is megosztotta az RTL Klub reggeli műsorának nézőivel, hogy Fanni is érdekes dolgokra tanította őt az életben. - Eredetileg egy nagy nomád vagyok, motorozok évek óta, nem szeretem a nagy puccoskodást. Fannival kapcsolatban például nagyon érdekes volt nekem, hogy feladtam a rendmániámat. Valamiért ez nekem nagyon fontos volt. Nagyon sok mindenem van, minden relikviát gyűjtök, elteszem őket, és azt mondom, ezek a filléres emlékeim. Ezért a padláson, pincében rendnek kell lennie, különben nem találom meg. - Most az változott meg, hogy kicsit rendetlenség lett, és azt mondom, le van tojva. Engedtem neki, és ez jó volt. Illetve figyeli mindig a ruházatomat, amit én nem láthatok át már ennyi idősen. A frizura mai vagy nem mai, vagy a szemüveg.

A NAGY KORKÜLÖNBSÉG ELLENÉRE NAGYON JÓL MŰKÖDÜNK!

Hozzátette, ma már senki nem kezeli őket furán a 44 év korkülönbség miatt, számára pedig amúgy sem szokatlan ez a felállás. Úgy alakult az élete, hogy minden párja tinédzserkorú volt a kapcsolatuk kezdetén.