Kórházba kellett szállítani Zámbó Krisztiánt.. hatalmas lehet a baj


Kórházba kellett szállítani Zámbó Krisztiánt.. hatalmas lehet a bajVáratlan esemény rázta meg a Celeb vagyok, ments ki innen! táborának életét szombat este: rosszul lett és elájult Zámbó Krisztián, a korábbi bokorember, aki teljesértékű játékosként két napja csatlakozott társaihoz. A versenyzők és stábtagok is azonnal a segítségére siettek, a mentők pedig kórházba szállították őt, Zámbó azonban úgy döntött, állapota érdekében nem tér vissza a műsorba, feladja a játékot.


„Rosszul lettem, összesetem” – kezdte a történtek felidézését Zámbó Sebestyén Balázséknak a vasárnapi adás legelején. Mint azt a műsorvezetők elmondták, ilyen esetre még a show hét évada alatt nem volt példa, ahogyan egyébként az énekes a bent töltött játékidejével is történelmet írt. Ennek ellenére persze mindenki megértően fogadta Zámbó távozásának hírét, hiszen ahogyan azt ő is kiemelte, az egészsége a legfontosabb.


„Szívemet-lelkemet beletettem, elképesztően jól éreztem magam. De eljött egy olyan pillanat az életemben, hogy át kell értékeljek pár dolgot” – vonta le a konklúziót a férfi, hozzátéve: rosszul érzi magát, mert nem szokása feladni a dolgokat.