Kulcsár Edina nem ülhet az asztalhoz, ha G.w.M ott eszik.. illetve a fél ruhatárát ki kellet dobnia a kukába G.w.M. átválogatta Edina ruhatárát, és sok darabnak mennie kellett.


Kulcsár Edina és párja, G.w.M. a Palikék Világa by Manna című online műsorban jártak, ahol arról is meséltek, hogy a megismerkedésük óta hogyan változtatta meg a kapcsolatuk a volt szépségkirálynő megjelenését.


Az öltözködésem változott a legtöbbet mellette. Egy bizonyos hosszúságút nem veszek fel, vagy ami egy picit áttetsző, átlátszó. Sok olyan ruhám van, amit elajándékoztam, mert együtt átnéztük a ruhatáramat, akár fürdőruha tekintetében is. Ő mindig segít ezekben. Volt 1-2 darab, amire azt mondtam, hogy légyszi, ezt hadd tartsam már meg, de nem


– mondta Edina. Kijelentette: G.w.M. a családfő, a férfi, akinek a szava döntő, akire mindenben támaszkodhat, de persze az ő véleményét is meghallgatja. 


Ezzel kapcsolatban G.w.M. is hasonlóan nyilatkozott, és elmesélte, hogyan látja a családban betöltött szerepét:


Az alfahím feladata az, hogy ha szükség van rá, akkor lépjen elő a sötétből, és oldja meg a többiek gondjait. Az egész családom az én felelősségem. Édesanyámat hazaköltöztettem Németországból, neki teljesen új élete indul, ami az unokáiról szól, rólam, a menyéről, aki a mindene. Edinával is össze kellett bútorozni és létrehozni az életünket. 


– kezdte a rapper, aki elárulta, hogy sok külföldön élő rokonát költöztette haza, hogy egyesítse a családot.


Nagyanyámat hazahoztam, az ő fiútestvérét is. Kint van a húgom, őket is támogatom, ahol tudom, neki is most született gyermeke. Emellett ott van anyám testvére, ott van nem tudom, hány alkalmazottam, akik mára szinte családtagok, mert eltelt öt-hat év, így értük is felelek. Kötelességem a saját háztartásom, a gyermekeim háztartása, az édesanyám, a nagymamám háztartása, a húgomé, ha úgy van. Ezért vagyok alfahím, mert ameddig én vagyok, nekik bajuk nem lehet


– mondta a rapper.