Megcsalt 5 nővel a férjem, de én hagytam... azonban a 6.-nál EZT tettem. Hidd el, jó okom volt rá, hogy hagyjam..


Megcsalt 5 nővel a férjem, de én hagytam... azonban a 6.-nál EZT tettem. Hidd el, jó okom volt rá, hogy hagyjam..



Egy nő eltűrte, hogy a férje ötször megcsalja, mielőtt elvált volna tőle. Később azzal érvelt, hogy szüksége volt a férfira, hogy vigyázzon a gyerekeikre, miközben ő felújította a lakást, és sikereket ért el a karrierjében. Amikor azonban végre minden sínen volt az életében, közölte a férjével, hogy válni akar.


A nő a Redditen osztotta meg a történetét. „Hagytam, hogy megcsaljon, miközben felépítettem az otthoni irodámat, és kirúgtam, amikor az elkészült” – írta. Elmagyarázta, hogy exférjével 16 éve voltak együtt, ebből 14-et voltak házasok, és volt két gyerekük – egy 11 éves fiú és egy 4 éves lány.


Azt is elmondta, hogy amikor a férje először megcsalta, önmagát hibáztatta, mert nyomást gyakorolt rá, hogy állást találjon, mivel a férfi akkoriban munkanélküli volt. Azt mondta, a férje volt az első szerelme, ezért megbocsátott neki, de később még négyszer megcsalta őt.


Idő közben a férfi újból elveszítette a munkahelyét, így a nő egyedül tartotta el a családot. „Otthonról dolgoztam, amikor csak tudtam, miközben gondoskodtam a gyerekekről, a házimunkáról és a számlákról” – írta.


Hamarosan rájött, hogy a férje ismét megcsalja, miután felfedezte, hogy üzeneteket vált egy másik nővel. De úgy döntött, nem vonja kérdőre a férjét.


„Semmit nem tettem, egyszerűen elküldtem a beszélgetésüket magamnak, aztán pillanatnyilag megfeledkeztem róla, és elkezdtem beletemetkezni a munkámba, miközben eltávolodtam tőle, ami nem volt olyan nehéz, mivel én állandóan őrületes tempóban dolgoztam, és a gyerekekkel foglalkoztam, ő pedig közben a szeretőjével telefonált” – mesélte.


A nő nem csak egyszerűen eltartotta a családot, de arra is adott pénzt a férjének, hogy focimeccsre járjon a barátaival, és a ruháit is ő vásárolta neki. De a férje ennek ellenére elégedetlen volt. „Arra panaszkodott, hogy csupa szeszélyre költök, és ha már így van, ő is szeretne egy tetoválást.”


Amikor a felesége nem volt hajlandó pénzt adni neki a tetoválásra, és azt mondta, keressen munkát, ha több pénzre van szüksége, a férfi előállt egy tervvel, hogy több időt tölthessen a szeretőjével. „A szeretője egy másik államban élt, ezért kitalált egy munkát egy építkezésen, ami épp abban az államban volt, és 15-20 napot vett igénybe” – mesélte.


Közben a nő munkája elkezdett megtérülni, és végre elérte azt az anyagi stabilitást, amire vágyott. „Jól felszereltem az otthoni irodámat, és sok ügyfelet szereztem, ráadásul tanítani is kezdtem, úgyhogy úgy éreztem, készen állok. Készítettem egy romantikus vacsorát, elküldtem a gyerekeket a nagyszülőkhöz, és vacsora közben bejelentettem, hogy válni akarok” – mesélte a nő, hozzátéve, hogy azért várt olyan sokáig ezzel a lépéssel, mert minden hibája és hiányossága ellenére a férje jó apa volt, és gondoskodott a gyerekekről, miközben ő dolgozott.


„Kihasználtam őt, és egy szemernyi bűntudatot sem érzek emiatt” – írta.